Gå til innhold

Handlekurv

Handlekurven din er tom

Retningslinjer for personvern

Innledning og sammendrag
Din personlige integritet er viktig for Limatus AB ("Annie Frost Jewellery", "Annie Frost" eller "vi"). I denne erklæringen ønsker vi å informere deg om hvordan vi behandler dine personopplysninger og rettigheter. Personopplysninger er informasjon som kan knyttes til deg som privatperson, for eksempel navn og kontaktinformasjon.

Kort oppsummert behandler vi dine personopplysninger:

    • I den grad det er nødvendig for å behandle og levere bestillingen din.
    • For å gi deg tilbud og inspirasjon. Både gjennom nyhetsbrev, tekstmeldinger og målrettet personlig markedsføring i sosiale medier, og ellers online og offline.
    • Kommunisere med deg og svare på dine spørsmål.
    • For å spørre deg om Annie Frost Jewellery og din erfaring med oss.
    • For å minne deg om en forlatt "handlekurv".
    • Opprette og vedlikeholde en kundekonto.
    • For å overholde lover og forskrifter (f.eks. forbruker- og regnskapslovgivning).

 
Du har flere rettigheter i henhold til personopplysningsloven. Du har for eksempel alltid rett til å motsette deg markedsføring. Du kan også lese om hvordan du kan påvirke vår behandling av personopplysningene dine - hvilke rettigheter du har.

Vil du vite mer? Les våre utfyllende forklaringer nedenfor. Du kan lese om hvordan, hvorfor og hvor lenge vi behandler personopplysningene dine.

Hvem er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine?
Limatus AB, med organisasjonsnummer 559195-6023, er ansvarlig for behandlingen av personopplysningene dine. Vær oppmerksom på at våre leverandører av betalingsløsninger, for eksempel Klarna, behandler personopplysninger som de henter fra nettstedet vårt ved kjøp, og er selv ansvarlige for behandlingen. Hvis du vil kontakte oss om behandlingen av personopplysningene dine, kan du kontakte oss på [email protected]. Vår adresse er Box 38022, 100 64 Stockholm.

Fra hvem eller hvor samler vi inn personopplysningene dine?
Vi behandler personopplysninger som du har delt med oss.

 
Hvem har tilgang til personopplysningene dine?
Personopplysningene dine behandles hovedsakelig av oss i Annie Frost. Vi vil aldri selge personopplysningene dine. I noen tilfeller deler vi personopplysningene dine for å kunne oppfylle våre forpliktelser overfor deg på en god og effektiv måte:

  • For å sikre at du betaler oss, vil våre leverandører av betalingsløsninger ha tilgang til personopplysningene dine.
  • For at vi skal kunne levere produktene dine til hjemmeadressen eller utleveringsstedet ditt og håndtere returer, deler vi personopplysningene dine med fraktselskaper.
  • For å kunne samle inn og publisere anmeldelsene dine på nettstedet vårt, deler vi personopplysningene dine med leverandøren som gir oss tekniske løsninger for å samle inn og publisere anmeldelsene.
  • For å markedsføre relevante produkter og gjøre nettstedet vårt så relevant som mulig, deler vi personopplysningene dine med dem som leverer markedsføringstjenester til oss. For eksempel Google og Facebook.
  • Vi vil dele personopplysningene dine med IT-leverandører som behandler personopplysningene på våre vegne som assistenter for å hjelpe oss med IT-tjenester.

 
Du kan kontakte oss hvis du ønsker mer detaljert informasjon om hvem vi deler personopplysningene dine med.

Overfører vi personopplysningene dine til land utenfor EU/EØS?
Annie Frost behandler som hovedregel personopplysningene dine innenfor EU/EØS, men i enkelte tilfeller bruker vi leverandører fra land utenfor EU/EØS. Når vi overfører personopplysningene dine utenfor EU/EØS, sikrer Annie Frost at det er et tilstrekkelig høyt beskyttelsesnivå. Annie Frost kan overføre personopplysningene dine til USA, til vår leverandør av nyhetsbrev og til våre leverandører som leverer tjenester for å markedsføre relevante produkter og for å gjøre nettstedet vårt så relevant som mulig. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål om hvordan vi deler personopplysningene dine.

Hvordan kan du påvirke behandlingen av personopplysningene dine?
I henhold til personvernlovgivningen har du flere rettigheter til å påvirke vår behandling av personopplysningene dine. Les mer nedenfor.

Rett til å trekke tilbake samtykke og til å protestere mot behandlingen
Du har rett til å trekke tilbake samtykket til behandling av personopplysningene dine helt eller delvis. Tilbaketrekkingen gjelder fra det tidspunktet du trekker tilbake samtykket. Du har rett til å protestere mot behandlingen av personopplysningene dine. Du har alltid rett til å motsette deg markedsføring fra oss, for eksempel nyhetsbrev. Du har generelt rett til å protestere når behandlingen er basert på en interesseavveining. Les mer om hva dette innebærer nedenfor. I noen andre tilfeller har du ikke rett til å protestere (f.eks. fordi vi må lagre personopplysningene dine). Hvis vi kan påvise tvingende rettslige grunner for behandlingen som veier tyngre enn dine interesser og grunnleggende rettigheter, eller hvis formålet er å avgjøre, gjøre gjeldende eller forsvare rettskrav, har du aldri rett til å protestere mot behandlingen.

Rett til innsyn
Du har rett til å få bekreftet om vi behandler personopplysninger om deg. Du kan få tilgang til personopplysningene og en kopi av personopplysningene vi behandler.

Rett til retting
Du har rett til å få uriktige personopplysninger om deg rettet og til å be oss om å komplettere ufullstendige personopplysninger.

Rett til sletting ("rett til å bli glemt") og begrensning av behandling
I visse tilfeller har du rett til å få personopplysningene dine slettet. Dette gjelder for eksempel hvis personopplysningene ikke lenger er nødvendige for de formålene de ble samlet inn eller behandlet for, eller hvis du trekker tilbake samtykket som ligger til grunn for behandlingen, og det ikke finnes noe annet lovlig grunnlag for å fortsette behandlingen. Du har også rett til å be Annie Frost om å begrense behandlingen av personopplysningene dine. Dette gjelder for eksempel når du bestrider riktigheten av personopplysningene, eller hvis behandlingen er ulovlig og du motsetter deg sletting av personopplysningene og i stedet ber om at bruken av dem begrenses.

Rett til å sende inn en klage til en tilsynsmyndighet
Du har alltid rett til å klage til en tilsynsmyndighet. Det kan du gjøre i den spesifikke EU/EØS-medlemsstaten der du er bosatt, der du arbeider eller der et påstått brudd på gjeldende personvernlovgivning har funnet sted. I Sverige er Datainspektionen tilsynsmyndighet. Denne retten berører ikke andre administrative eller rettslige tiltak.

Rett til dataportabilitet
Du har rett til å be oss om å overføre noen av personopplysningene vi har om deg til et annet selskap (dataportabilitet). Denne retten gjelder for personopplysninger som du har gitt oss i et strukturert, alminnelig anvendt, maskinlesbart og kompatibelt format der:

  • Behandlingen er basert på samtykke eller en kontrakt, og
  • Behandlingen utføres automatisk

 
Når du benytter deg av din rett til dataportabilitet, har du rett til, der det er teknisk mulig, å få personopplysninger overført direkte fra Annie Frost til en annen behandlingsansvarlig.

Behandling før kjøp
For at vi skal kunne kommunisere med deg og motta tilbakemeldinger fra deg, må vi behandle personopplysningene dine. Hvis du ikke gir oss personopplysningene dine for disse formålene, vil vi ikke kunne tilby deg tjenesten eller svare på spørsmålene dine.

Behandling som er nødvendig for å oppfylle kjøp og kontrakter osv.
For at vi skal kunne oppfylle kjøpet ditt, for eksempel levere produktet, må vi behandle personopplysningene dine. Vi må også behandle personopplysningene dine for å oppfylle lovbestemte eller andre krav, for eksempel bokføringslovens krav til lagring av data og forbrukervernlovgivningen. Hvis du ikke gir oss personopplysninger til disse formålene, kan vi ikke gjennomføre kjøpet ditt hos oss. Vær oppmerksom på at våre leverandører av betalingsløsninger også behandler personopplysningene dine for å administrere betalingen av bestillingen din. Våre leverandører av betalingsløsninger er selvstendig ansvarlige for denne behandlingen. Noen av våre leverandører av betalingsløsninger gjør det mulig for deg å velge en enklere måte å foreta kjøp på ved at personopplysningene dine fylles inn automatisk eller huskes på enheten din.
 

Hvordan har vi vurdert interesseavveiningen når det rettslige grunnlaget for behandlingen av personopplysningene dine er vår berettigede interesse?

For visse formål behandler Limatus AB personopplysningene dine og baserer seg på vår berettigede interesse som rettslig grunnlag for behandlingen. Når vi vurderer det rettslige grunnlaget, baserer vi oss på en interesseavveining der vi har fastslått at våre berettigede interesser for behandlingen veier tyngre enn dine interesser og din grunnleggende rett til ikke å få personopplysningene dine behandlet. Vi har angitt våre berettigede interesser i tabellene ovenfor. Ta kontakt med oss hvis du vil vite mer om hvordan vi har gjennomført denne testen. Kontaktinformasjonen vår finner du i begynnelsen av denne personvernerklæringen.

Vårt mål er å være så åpne som mulig om hvordan og hvorfor vi behandler personopplysningene dine. Hvis du har spørsmål eller bekymringer, er du alltid velkommen til å kontakte oss på [email protected]. ♥︎.
 

Hvilke personopplysninger vi samler inn og hvorfor vi gjør det

Kommentarer

Når besøkende legger igjen kommentarer på nettstedet, samler vi inn dataene som vises i kommentarskjemaet, samt den besøkendes IP-adresse og brukeragentstreng for å kunne oppdage spam-meldinger.

En anonymisert streng opprettet fra e-postadressen din (også kjent som en hash-verdi) kan bli sendt til Gravatar-tjenesten for å avgjøre om du er registrert der. Personvernerklæringen til Gravatar-tjenesten er tilgjengelig på https://automattic.com/privacy/. Når kommentaren din er godkjent, vises profilbildet ditt offentlig sammen med kommentaren din.

Filer med informasjonskapsler

Hva er informasjonskapsler og hvordan bruker vi dem?

Informasjonskapsler er små tekstfiler bestående av bokstaver og tall som sendes fra nettserveren vår og lagres i nettleseren eller på enheten din. Annie Frost bruker informasjonskapsler for å forbedre kundeopplevelsen din og gi deg relevant informasjon og tilbud. Informasjonskapsler brukes til visse funksjoner som forbedrer nettstedet for brukeren eller gir oss statistikk om hvordan den besøkende bruker nettstedet og for å lagre funksjonelle innstillinger som språk og annen informasjon. Ved å bruke Annie Frosts nettsted samtykker du til behandling av informasjonskapsler som beskrevet her. Vi bruker også informasjonskapsler for å målrette relevant markedsføring til deg.

Hva er en informasjonskapsel?

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på datamaskinen din når du besøker et nettsted. Limatus AB bruker informasjonen til statistiske formål, for å følge med på hva den besøkende gjør på nettstedet og for å forbedre og tilpasse opplevelsen av nettstedet. Det finnes to typer informasjonskapsler - permanente informasjonskapsler og øktinformasjonskapsler.

  1. Permanente informasjonskapsler forblir på den besøkendes datamaskin i en bestemt tidsperiode.
  2. En øktinformasjonskapsel lagres på datamaskinen din så lenge du er inne på et nettsted. Så snart du lukker nettleseren, forsvinner øktinformasjonskapselen.
Hvordan brukes informasjonskapsler?

Limatus AB bruker informasjonskapsler for å forbedre og tilpasse nettstedet til deg som besøker det. Eksempler på funksjoner som påvirkes av informasjonskapsler er: håndtering av kjøp, innlogging til din kundekonto og handlekurv. Informasjonskapsler bidrar også til å lagre visse opplysninger som tilpasser reklame og tilbud for å gi deg som besøkende en mer relevant opplevelse.

Vi bruker Google Analytics, som kan knytte informasjon om deg som besøkende til informasjon fra innloggede Google-brukere som har samtykket til personlig tilpasset annonsering. Informasjonen kan omfatte posisjonsdata for sluttbrukere, søkehistorikk, YouTube-historikk og data fra nettsteder som samarbeider med Google. Denne informasjonen brukes til å gi oss aggregert og anonymisert innsikt i brukeratferd på tvers av enheter. Ved å bruke nettstedet vårt og godta sporing og håndtering av informasjonskapsler, samtykker du til slik bruk. Du kan få tilgang til og/eller slette slik informasjon via Googles Min aktivitet.

Permanente informasjonskapsler brukes for eksempel til å lagre personlige innstillinger som er gjort på www.anniefrost.se, slik at du ikke trenger å gjøre det samme hver gang du besøker nettstedet vårt. Sessionscookies brukes til å føre statistikk over bruken av nettstedet.

Ved å bruke Annie Frosts nettsted og/eller ved å godta vår personvernpolicy og informasjon om informasjonskapsler, samtykker du i vår bruk av informasjonskapsler. Vær oppmerksom på at hvis du velger å ikke godta informasjonskapsler ved å blokkere/deaktivere dem, vil du ikke kunne foreta kjøp på anniefrost.se. Annen funksjonalitet på nettstedet kan også være begrenset.

Hvis du ikke godtar bruk av informasjonskapsler, kan du slå dem av i sikkerhetsinnstillingene i nettleseren din. Vær oppmerksom på at du når som helst kan slette informasjonskapsler manuelt fra harddisken din.

Hvordan sletter jeg informasjonskapsler?

Hvis du ikke ønsker å bruke informasjonskapsler, kan du slå dem av i innstillingsfanen i nettleseren din (se nettleserens hjelpesider for mer informasjon). I nettleseren din kan du også slette tidligere lagrede informasjonskapsler fra nettsteder du har besøkt.

Hvilke informasjonskapsler bruker anniefrost.se?

Grunnleggende funksjonalitet:

Annie Frosts e-handelsplattform setter informasjonskapsler for å gjøre det mulig å bruke grunnleggende funksjoner på nettstedet, for eksempel handlekurven, kassen osv.

Reklame og markedsføring:

Google Ads - For annonsering i Google.

Google Ads Remarketing - Brukes til remarketing.

Facebook Ads - en informasjonskapsel brukes til å tilpasse annonseinnholdet i Facebooks annonseprogram.

Youtube - Vi bruker ulike Youtube-videoer på nettstedet.

Instagram - Vi kobler sammen Instagram og nettstedet.

Analytikertjenester

Google Analytics - for å analysere hvordan besøkende bruker nettstedet, setter Google Analytics informasjonskapsler for å spore hva besøkende gjør. Du kan lese mer om hvordan de brukes her. Vi anonymiserer IP- og transaksjons-ID i sporingen.

Innebygd innhold fra andre nettsteder

Artikler på dette nettstedet kan inneholde innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.) Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt det andre nettstedet.

Disse nettstedene kan samle inn data om deg, bruke informasjonskapsler, legge inn ytterligere sporing fra tredjeparter og overvåke samspillet ditt med det innebygde innholdet, inkludert sporing av samspillet ditt med dette innebygde innholdet hvis du har en konto og er logget inn på det aktuelle nettstedet.

Analyse

Hvem vi deler opplysningene dine med

Hvor lenge vi oppbevarer opplysningene dine

Hvis du skriver en kommentar, vil kommentaren og metadataene lagres på ubestemt tid. Grunnen til dette er at vi må kunne finne og godkjenne oppfølgingskommentarer automatisk og ikke legge dem i kø for gjennomgang.

For brukere som registrerer seg på nettstedet ditt (hvis noen), lagrer vi også personopplysningene de oppgir i brukerprofilen sin. Alle brukere kan når som helst se, redigere eller slette personopplysningene sine (med unntak av at de ikke kan endre brukernavnet sitt). Nettstedets administratorer kan også se og redigere denne informasjonen.

Hvilke rettigheter du har til dataene dine

Hvis du har en konto eller har lagt ut kommentarer på dette nettstedet, kan du be om en eksportfil av personopplysningene vi har om deg, inkludert eventuelle opplysninger du har gitt oss. Du kan også be om at vi sletter alle personopplysninger vi har om deg. Dette omfatter ikke opplysninger som vi er forpliktet til å oppbevare av administrative, juridiske eller sikkerhetsmessige årsaker.

Hvor vi sender opplysningene dine

Kommentarer fra besøkende kan bli kontrollert via en automatisk tjeneste for søppelpost.

Denne personvernerklæringen ble oppdatert av Limatus AB den 3. mai 2021. ♥︎